ÅTTENDEDELSFINALENE

Setninger med ordet åttendedelsfinalene


Trekningen av åttendedelsfinalene vil være den 14. desember 2015.
De 32 beste i kvalifiseringen gikk videre til åttendedelsfinalene.
Trekningen av åttendedelsfinalene ble utført den 12. desember 2016.
USADe 32 beste i kvalifiseringen gikk videre til åttendedelsfinalene.
I trekningen av åttendedelsfinalene så er det er det disse reglene som gjelder.
I tillegg kvalifiserte de 4 lagene , , og seg fra nivå 3 og 4 til åttendedelsfinalene.
De 8 beste lagene fra Serie A, som spiller i turneringer i Europa kommer inn i åttendedelsfinalene.
De to beste fra hver gruppe gikk videre til åttendedelsfinalene, mens nummer tre kom inn i Europaligaens sluttspill.
Degen spilte for i VM i fotball 2006, fram til de ble slått ut av i straffespark-konkurranse i åttendedelsfinalene.
Tidspunktene for kampene i gruppespillet og åttendedelsfinalene vil bli presentert etter selve trekningen av gruppene.
USA og Australia gikk direkte videre til åttendedelsfinalene, mens Sverige gikk videre som en av de fire beste treerne.
De to beste lagene gikk direkte videre til åttendedelsfinalene, mens treeren gikk videre som en av de fire beste treerne.
Her telte bare resultatene oppnådd i kamper mot de øvrige tre lagene i grunnspillpuljene som gikk til åttendedelsfinalene.
Gruppevinneren og laget på andreplass gikk videre til åttendedelsfinalene, mens laget på tredjeplass gikk inn i Europaligaen.
I 2008 ble cupen utvidet med "Lucky Losers", der de to beste taperlagene fra åttendedelsfinalene møtes i en ekstra kvartfinale.
De to beste lagene går direkte videre til åttendedelsfinalene, mens treeren kommer videre dersom den er blant de fire beste treerne.
Men fra åttendedelsfinalene er det vanlig at spillerne får likt antall poeng, uavhengig av om de var direkte kvalifisert eller ikke.
De to beste lagene gikk direkte videre til åttendedelsfinalene, mens treeren kommer videre dersom den er blant de fire beste treerne.
I åttendedelsfinalene spilte de fire gruppetreerne mot de fire gruppevinnere, mens de to gjenværende gruppevinnerne møtte to gruppetoere.
I åttendedelsfinalene er gruppevinnerne seedede, mens fra og med kvartfinalene er ingen lag seedede, og alle kan bli trukket mot hverandre.
Atalanta kvalifiserte seg til åttendedelsfinalene i Champions League for første gang, etter at de fikk andreplass i sin gruppe i gruppespillet.
Den «geografiske spredningen» i oppgjørene her var her dårligere enn i åttendedelsfinalene, siden både to europeiske og to søramerikanske lag møtte hverandre.
I konkurranser med to deltakere i finalen vil det som oftest være 16 deltakere (lag eller personer) i åttendedelsfinalene og følgelig åtte kvartfinaler (derav navnet åttendedels).
Først fire kvalifiseringsrunder der det spilles doble utslagskamper, deretter en runde med gruppespill, før det igjen spilles doble utslagskamper i åttendedelsfinalene til semifinalene.
Tidene fram til 28. mars 2015 (åttendedelsfinalene) er ogppgitt i CET (UTC+1), etter det er tidene oppgitt i (kvartfinalene og videre) CEST (UTC+2).I trekningen av åttendedelsfinalene så er det er det disse reglene som gjelder.
Det ble første gang arrangert i 1992.Turneringen starter med lagene fra nivå 2 og lavere spiller gruppespill der vinnerene av hver gruppe avanserer til åttendedelsfinalene der lagene fra Premjer Ligasy (nivå 1) er forhåndskvalifisert.
UEFA-kvalifiseringen for kvinner til Sommer-OL 2016 ble arrangert fra 2. til 9. mars 2016 i Nederland, og besto av de fire UEFA-lagene som røk ut i åttendedelsfinalene av VM i fotball for kvinner 2015; Nederland, Norge, Sveits og Sverige.