ATOMANGREP

Setninger med ordet atomangrep


Han må også stoppe terroristene i å lansere et atomangrep.
Dagen etter, den 9. august, ble også Nagasaki utsatt for et atomangrep.
Øvelsen skulle simulere at Vest-Europa var blitt rammet av et atomangrep.
Et eventuelt fiendtleg atomangrep mot divisjonen ville derfor få store konsekvenser.
Deres datamaskiner forteller at USA er i ferd med å utsettes for et atomangrep fra Sovjetunionen.
Den 6. august ble den japanske byen Hiroshima bombet med en kjernefysisk bombe i det som var historiens første atomangrep.
Dagen etter er en rystende beretning om hva som skjer i Lawrence og Kansas City før, under og etter et større atomangrep på USA.
Iskaldt (Stone Cold) skildrer hjemløshet, mens Brother in the Land (1984) forteller om Dannys kamp for å overleve etter et atomangrep.
Han planlegger å bevise at AI-våpenet hans, Peace Walker, fungerer som det ultimate kalde krig-verktøyet, fordi den alltid gjengjelder et atomangrep.
På sin dødsseng, som et siste forsøk, sender Coldman falske signaler til NORAD for å bevise at mennesker ikke er i stand til å gjengjelde et atomangrep.
Så fikk hun jobb for Dagsrevyen, og i 1981 ble det meldt at Lars-Jacob Krogh nektet å opptre med henne grunnet et innslag hun laget om atomangrep på Oslo.
I de minuttene misforståelsen rådet som verst var situasjonen kritisk, og ifølge russiske myndigheter er dette det nærmeste de har vært å iverksette et atomangrep.
Da sender de en nyutviklet modell som ikke kan skilles fra mennesker, dreper menneskenes representant, og gir klarsignal til et altødeleggende atomangrep mot De tolv koloniene.
Den 18. juli 2016 spurte George Kerevan henne om hun var forberedt på å autorisere drapet på hundre tusen uskyldige personer ved et atomangrep under en «Trident-høring» i Underhuset.
Etter filmen ble det sendt et eget samtaleprogram hvor professor dr. med Einar Kringlen uttalte seg om innholdet i filmen og hva som kunne bli resultatet av et tenkt atomangrep på Norge.
Da raketten ble oppdaget på russiske radarer ble det satt i gang forberedelser for å svare med et atomangrep fra russisk side, ettersom forskningsraketten ble antatt å være en atomrakett.
Alle data fra slike sensorer blir overført til en sentral med en datamaskin som kan avgjøre om Russland har vært utsatt for et atomangrep eller ikke uten at personer er til stede i kommandosentrene.
De rullerende flydeployeringer gav sikkerhet for at det på et hvilket som helst gitt tidspunkt befant seg et betydelig antall bombefly på vingene med evne til å gjennomføre et atomangrep på Sovjetunionen.
Uavhengig av dette hadde Paul Baran, som var tilsluttet RAND Corporation, i 1959 begynt å jobbe med sikre teknologier som ville muliggjøre kommunikasjon innen det amerikanske forsvaret selv ved et atomangrep.
Den siste delen av oppdraget hennes gikk ut på å ofre seg selv ved å la seg bli drept av Snake under dekke av å være en forræder for å bevise USAs uskyld i saken om Volgins atomangrep i begynnelsen av spillet.
Disse folka fortsetter med sine daglige aktiviteter, men dras samtidig nærmere og nærmere muligheten for atomkrig da russerne utfører et atomangrep på en vesttysk by og et amerikansk krigsskip i Den persiske gulf.
Robotens filming avslører Liquids planer om å ødelegge Patriotenes AI-kjerne med et atomangrep med Metal Gear REX, en enorm Metal Gear som er pansret, før han skal bytte den ut mot sin egen for å få kontroll over systemet.
Systemet er et godt eksempel på terrorbalanse gjennom garantert gjensidig ødeleggelse – avskrekking-konseptet som betyr at alle er sikre på å bli utslettet dersom noen av atommaktene skulle forsøke å slå til med et fullskala atomangrep angrep først.
Styrken som overtok øya med makt ledes av en leiesoldat kjent som Liquid Snake, og de har fått tak i en Metal Gear, Metal Gear REX, og truer USA med å lansere et atomangrep dersom de ikke får restene av den "legendariske leiemorderen" Big Boss innen 24 timer.