BANDYSPORTEN

Setninger med ordet bandysporten


Svenska Bandyförbundet organiserer bandysporten i Sverige.
Suomen Jääpalloliitto, ble stiftet 18. mars 1972 og organiserer bandysporten i Finland.
Bandysporten ble innført i Moss før 1920, men skiftet stadig organisatorisk tilhørighet.
Etter spillerkarrieren virket Frisholm i mange år som landslagstrener og leder i ulike verv innen bandysporten.
Tåsen IL, Tåsen AIL og Tåsen Tennisklubb slo seg sammen i 1945.Klubbens fremste meritter er innen bandysporten.
Spartas fremste meritter skriver seg fra bandysporten, der klubben hadde Brakerøyabanen som hjemmebane, en arena de delte med nabo og rival Bragerøen.
Hertzberg var pådriver for å innføre bandysporten til Norge, og i 1911 ble han utnevnt som leder av fotballforbundets nyopprettede komité som skulle administrere idretten.
Ønsket om nytt klubbhus fikk foreningen derimot ikke oppfylt i disse årene, men de disponerte et lite klubbrom i garderobeanlegget da det sto ferdig i 1980.Spartas fremste meritter skriver seg fra bandysporten.
Etter ti år uten hjemmearena for fotball kunne Sparta dermed ta i bruk det nye Lier stadion på Stoppen i 1972.Spartas fremste meritter skriver seg fra bandysporten, der klubben hadde Brakerøyabanen som hjemmebane, en arena de delte med nabo og rival Bragerøen.
Som et PR-framstøt for bandysporten i Norge ble kampen mellom Stabæk og Mjøndalen den 28. november 2009 spilt på Atlanten Kunstisbane i Kristiansund.http://www.tk.no/sporten/article4732374.ece Kampen, som endte 4-1 til Stabæk, er den nordligste eliteseriekampen som er spilt i Norge.