BANEFORHOLD

Setninger med ordet baneforhold


I B-finalen møtte Tufte hard motstand og ujevne baneforhold.
PPR men ring gjerne 90977582 for opplysninger og baneforhold.
I 2010 fikk Kristiansand Baseballklubb utbedret baneforhold på Dønnestad.
Flyplassen er brukbar det meste av året, men baneforhold må alltid sjekkes på forhånd.
Risikoen varierer med baneforhold, hvor ofte man er på banen og hvordan man beskytter seg.
Kampen mellom Hødd og Bærum ble utsatt på grunn av vanskelige baneforhold og ble spilt den 24. juni.
De første fem rundene hadde mange kamper som ble spilt på et seinere tidspunkt på grunn av vanskelige baneforhold.
Utfordringen til klubben i de første årene var hjemmebanen, men det var mange klubber som slet med dårlige baneforhold.
Etter hvert hadde mange lag begynt å få kunstgressbaner, og gjestende lag begynte så smått å klage på Alta IFs baneforhold.
Brann serieåpnet borte mot Bodø/Glimt mandag 18. mars, etter at serieåpningen mot Ranheim ble utsatt grunnet dårlige baneforhold.
Taktikk for lagidretter må også ta hensyn til lagets nivå, tabellsituasjon, baneforhold, hjemme-/ bortebane og tidspunkt for kampen.
Selv om det ble påbegynt arbeid med en fotballøkke ved skolen i Sydal allerede i 1962, var det ikke baneforhold for å drive organisert fotball.
Ved siden av rapporter om mangel på finspill, vanskelige baneforhold og tette jevne kamper kommer det tydelig fram at «Grensetvisten» alltid trakk mange tilskuere.
Det var på dette tidspunktet pause i seriespillet grunnet landslagssamling, og Brann hadde også fått en av de to oppsatte kampene utsatt grunnet dårlige baneforhold hos motstanderen.
Mange opplever at de må bruke dobbelt hørselvern med god støydemping for å ha samme komfort ved bruk av bruk av munningsbrems og kompensator, men dette avhenger av mange faktorer som kaliber, type brems, baneforhold (innendørs/utendørs, refleksjon fra vegger, etc.), personlige faktorer, med mer.