BIBELSENTER

Setninger med ordet bibelsenter


Bibelsenter.
Nordhordland Bibelsenter.
Ord Bibelsenter Bergen, men byttet navn og profil i 2009.
I januar 1996 overtok Tore Danielsen (f.1969) som hovedpastor i Kristiansand Bibelsenter.
Her hadde Kristiansand Bibelsenter sine offentlige møter og samlinger fram til september 2003.
Kristiansand Bibelsenter var et registrert trossamfunn som mottok offentlig støtte og hadde vigselsrett.
Kristiansand Bibelsenter var en karismatisk trosmenighet i Kristiansand som eksisterte fra 1990 til 2003.
Rundt årtusenskiftet valgte Kristiansand Symfoniorkester å si opp avtalen med Kristiansand Bibelsenter i Aladdin Kultursenter.
Skolen ble startet av menigheten Farsund Bibelsenter, men var siden 2004 en selvstendig stiftelse, uten noen konkret menighetstilknytning.
I april 1997 arrangerte Kristiansand Bibelsenter konferansen Mission-Explosion i samarbeid med predikantene Carl Gustaf Severin og Bengt Wedemalm fra Livets Ord i Uppsala.
Bibelsenter er navnet på parodimenigheten som presenteres på den satiriske nettsiden Herregud.com, som ved gjentatte anledninger har blitt truet med politianmeldelse på grunn av påstander om blasfemi.
Dette var også bakgrunnen for at menigheten ble parodiert av den kontroversielle parodimenigheten Svevende ord bibelsenter, som Levende Ord flere ganger truet med politianmeldelseNå vurderer Flåten å anmelde hets på nett.
Norsk Luthersk Misjonssamband driver et bygdeutviklingsprosjekt med fokus på jordbruk, helse og utdannelse i Pokot og man har norske misjonærer i arbeid i Kapenguria Bibelsenter som en del av et samarbeid som organisasjonen har hatt med den lutherske kirken i Kenya (ELCK) siden 1977.