BILFABRIKKER

Setninger med ordet bilfabrikker


For eksempel huset nasjonen sju større bilfabrikker.
Ford ansatte Harry til å arbeide i en av sine bilfabrikker.
Fabrikken som ble reist er en av de største bilfabrikker i verden.
Han jobbet i det meste av sitt yrkesliv for en av Fords bilfabrikker.
Norma leverer både til svenske bilfabrikker, og til Russland og Ukraina.
Ved hovedkontoret ligger en av konsernets bilfabrikker og BMW-muséet BMW Welt.
Ved hovedkontoret ligger en av konsernets bilfabrikker og BMW-museet BMW Welt.
Byen er kjent først og fremst for sine bilfabrikker kalt VAZ/AutoVaz (fra 1971).
I 1972 bygde Fiat en av sine mange bilfabrikker her, Stabilimento Fiat di Cassino.
Han hadde en rekke jobber i hjembyen, blant annet på bilfabrikker og som vaktmester.
Siden 1940 har man hatt bilfabrikker her, eid av Ford Simca og det store konsernet Groupe PSA.
Flere bilfabrikker, som BMW, Opel, Toyota, og Volkswagen, benytter komponenter utviklet av Devotek.
Proton har gjennom årene blant annet hatt samarbeid med bilfabrikker som Volkswagen AG og MG Rover.
F5000-biler benyttet V8-motorer med maksimum fem liters slagvolum fra ulike amerikanske bilfabrikker.
Liberec har en tekstil- og maskinindustri, blant annet en av Škodas bilfabrikker og en teknisk høyskole.
Produserer komponenter til andre deler av konsernets bilfabrikker (personbilder, motorsykler og formel 1).
Etter 2. verdenskrig var Pininfarina i dialog med flere bilfabrikker, og innledet et samarbeid med Nash Motors.
Gordy hadde hentet fra byens bilfabrikker, og selskapet gjorde Detroit til et senter også for amerikansk musikkindustri.
Masseproduksjon ble en realitet 13. januar 1914, da Henry Ford for første gang startet et samlebånd i en av sine bilfabrikker.
I dag har fabrikken 11000 ansatte som produserer 3-serien, motorer samt komponenter til andre deler av konsernets bilfabrikker.
DeLorean søkte også støtte fra forskjellige myndigheter og økonomiske organisasjoner for å dekke byggingen av selskapets bilfabrikker.
De krigen brøt ut opphørte all sivil bygging i alle amerikanske bilfabrikker for å assistere de militære og Americar ble ikke unntatt.
Bertones design er distinkte, og de fleste modellene har en klar «familielikhet», til tross for at de selges av forskjellige bilfabrikker.
I tillegg til produksjonsmodeller er Pininfarina kjent for å bygge spesialmodeller, showbiler og prototyper for både bilfabrikker og samlere.
Det gjorde at serien kunne lokke atskillige ambisiøse bilfabrikker, slike som Bruce McLarens nystartede fabrikk McLaren, Lola, Chaparral Cars og Porsche.
Industrien har blant annet omfattet bomull, tobakk, tepper og lærvarer, oljeraffinerier, bilfabrikker, elektriske apparater, våpenproduksjon og kobberverk.
Etterhvert begynte stadig fler bilfabrikker med egen karosseriproduksjon, og Touring mistet også oppdrag til større konkurrenter som Pininfarina og ItalDesign.
I de store billandene omsettes millioner av biler hvert år, og enkelte bilfabrikker dekker store områder, med lange avstander til forhandlere eller importører.
Han startet en av de første bilforretninger i USA og deltok i utviklingen av de mange tidlige bilfabrikker deriblant Cadillac Automobile Company og E-M-F Company, hvor «M» står for hans navn.
I tillegg støtte og oppmuntret de italienske myndighetene utvikling av tung-industri som bilfabrikker, stålverk og skipsverft, og opptok en proteksjonistisk handelpolitikk med utlandet fra 1880-årene.
I 1957 ble internasjonale bilfabrikker presentert for første gang I 1989 ble Motormessen omdøpt til North American International Auto Show da de japanske luksusbiler; Lexus og Infiniti ble vist første gang.
Områder i Sør-Italia er kjent for organisert kriminalitet, som mafiaen på Sicilia og camorraen i Napoli, mens områder i nord forbindes med industrialisering og rikdom, som motehus i Milano og bilfabrikker i Torino.
Dessverre klarte ikke større biler å selge i et antall som var tilstrekkelig til å rettferdiggjøre den store investeringen som var nødvendig, og mens de små biler oppnådde relativt tilfredsstillende salg, ga de smale marginene på den andre enden av markedet en forklaring på at de fleste franske bilfabrikker hadde en tendens til å unngå dem.