BONUSSPORET

Setninger med ordet bonussporet


CD-en har bonussporet «Galder».
Den japanske utgaven hadde bonussporet «Hey Elvis».
Albumet inneholdt bonussporet «Rock and Roll All Nite».
Etter siste låt, går det noen sekunder før bonussporet starter.
To uker etterpå kom en akustisk versjon av EP-en med bonussporet, «Mexico».
Albumet ble spilt inn på nytt og gitt ut i 2005 med bonussporet «Avmaktslave».
Bonussporet på vinylutgivelsen, «Nervous» er sangen «New Terrain» spilt baklengs.
Noen CD-versjoner inneholder bonussporet «Act of War», en duett med Millie Jackson.
De australske og japanske versjonene av albumet inkluderte bonussporet «Slo Motion».
Dette albumet ble spilt inn i Sverige, og da det ble utgitt på CD fantes bonussporet «Count Me Down».
Treff 77–2 inneholder bonussporet «Mary Had a Little Lamb», som skulle markere hundreårsfeiringen for innspilt lyd.
Bonussporet «Fight for Your Life» er den originale versjonen av «Rock Hard Ride Free» fra albumet Defenders of the Faith.
Selv om Snowy Shaw står oppført på albumet som trommeslager, ble alle trommer innspilt med Morten Nielsen (unntatt bonussporet).
Den andre inneholdt også bonussporet «Where Nobody Knows», og på begge albumene var blomsten plassert i en assossiasjonskapende seksuell posisjon.
Bonus-CD-en har en kort multimediadel som i hovedsak består av en diskografi for gruppas remastrede album og bonussporet «Warm Wet Circles» (rock'n roll version).
Denne utgaven inneholdt også bonussporet fra digipak-versjonen av Demanufacture, som også ble gitt ut 1995.I juli 1998 ble Fear Factorys tredje studioalbum gitt ut, under navnet Obsolete.
Det ene bonussporet er «Race With The Devil» som opprinnelig skulle ha plassen til «Diamonds & Rust», men produsent Roger Glover fra Deep Purple mente at sistnevnte passet bedre på albumet.
Espen Lind har skrevet teksten til «Now You Tell Me» og «Just for the Record», og norske Stargate har produsert «Tattoo», «Freeze» og «Just for the Record» (+ bonussporet «Virginia Is for Lovers»).
Den japanske utgaven hadde bonussporet «Hey Elvis».Den australske versjonen av 18 til I Die hadde sangen «I Finally Found Someone» (en duet med Barbra Streisand) istedenfor «You're Still Beautiful to Me» og hadde et annet omslag med lilla bakgrunn, samt at sporene var i forskjellig rekkefølge.
Albumet skapte også singler, i "Descent" og i bonussporet fra digipaken, "Cars", ett cover av den kjente sangen av Gary Numan (med en gjesteopptreden av Numan både på sangen og i musikkvideoen), som kom seg inn på Mainstream Rock Top 40 i 1999, og i videospillet Test Drive 5. Numan har også en sample på tittelsporet.