BRANNMENNENE

Setninger med ordet brannmennene


Chuck og Larry prøver å konfrontere de andre brannmennene om trakasseringen.
De andre brannmennene i etaten nekter å arbeide eller spille basketball sammen med dem.
Brannmennene hadde hjelmer av en type som lenge hadde blitt båret av lette kavalerister.
Dette gjør at alle de andre brannmennene også påstår at de visste om det, ut av solidaritet.
Ángela og Pablo følger med to av brannmennene, Álex og Manu, til bygården, hvor to politibetjenter venter på dem.
Når de to brannmennene skal undersøke en utbrent bygning faller de gjennom det ødelagte gulvet, og Chuck blir nesten drept.
I slutten av februar 2019 bestemte laget seg for å pensjonere #19, til ære for de 19 brannmennene som døde i Yarnell Hill Fire.
Under flere skipsbrann som da oljetankeren «Agios Ioannis» kom i brann i 24. juni 1981 var nr. III til stor assistanse for brannmennene.
I teaterstykket hjelper avisredaktøren Joan brannmannen Nick med å skrive minnetaler til de utallige brannmennene som mistet livet denne dagen.
Like før premieren i februar gikk talsmenn for USAs brannmennene og politiet ut mot Schwarzenegger og mente han utviste «ekstra dårlig smak» vedrørende filmens tema.
Etter at brannen var slukket, oppdaget brannmennene at mesteparten av de ihjelbrente hadde vært rammet av tung freongass fra luftkjølingssystemet før flammene nådde dem.
Chuck, Larry og alle brannmennene blir arrestert, men de blir raskt løslatt etter å forhandlet frem en avtale om å bli fotografert for en kalender til inntekt for aids-forskning.
Representanter for Silverstein har senere påpekt at han er blitt misforstått, og at uttrykket var ment å beskrive det faktum at han trakk ut («pull out») brannmennene fra WTC 7 før det kollapset.
En møter brannmennene i skisporet, i hoppbakken, på fritidsarenaer, i terrengløypen, i bordtennishallen og selvsagt på fotballbanen, der de allerede i 1939 erobret sitt første bedriftsmesterskap.