BRAZA

Setninger med ordet braza


Braza er utdannet ved Bårdar Akademiet (20012003).
Med på scenen hadde Van Eijk med seg danserne Belinda Braza og Charlotte Øverland Våseth.
Hun har koreografert for forskjellige artister som Samsaya, Myrna Braza, Wisnu, Sichelle og Maria Haukaas Storeng.
Belinda Braza (født 30. november 1981 i Bergen) er en profesjonell danser, koreograf, sanger og skuespiller fra Bergen.
På dette albumet har gruppa også med gjesteopptredener med blant andre soulsangeren Myrna Braza og rapperen Stella Mwangi.
Braza har opptrådt som danser og sanger i ulike TV-show som Gullfisken, Gullruten, Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest.
Han har også jobbet med koreografer som Hooman Sharifi, Belinda Braza, Katrine Bølstad, Camilla Tellefsen og Bounce Streetdance Company.
Vokalist Tore Christer Storlid er kjent fra en rekke band som Sipher, Powerslaves, Oh Snap, Myrna Braza, Audrey Horne og i band med Eirik Søfteland.
Tellefsen jobber også som utøvende danser, og har jobbet med koreografer som Hooman Sharifi, Hege Haagenrud, Inger-Reidun Olsen, Belinda Braza og Katrine Bølstad.
Han samarbeidet med Per Sundnes, Dinamo Story og NRK som låtskriver og produsent for flere bidrag til Melodi Grand Prix i Norge 2008-2010, som for eksempel sangen «I'm in Love» med Sven Garås i 2008, «Party» med Anita Hegerland og gruppa KeSera i samarbeid med produsent Nasty Kutt i 2009, og «Million Dollar Baby» med Belinda Braza i 2010.