BRUNFARGET

Setninger med ordet brunfarget


Kroppen er gjerne brunfarget og litt matt.
De fine hårene på brystets sider er brunfarget.
Nebbet og øye er gråsvart, og fuglen er brunfarget på rygg og vinge.
Sett fra avstand er tåkedisen blåaktig, mens tørrdisen er mer brunfarget.
Buken og lemmene var lyse, nærmeste hvite, mens resten av dyret var brunfarget.
Den søramerikanske nesebjørnen er vanligvis brunfarget, fra kanelbrun til sjokoladebrun.
Denne underarten skiller seg ut med at den vanligvis er brunfarget med mørke flekker og en hvit/lys underside.
Særlig gjelder dette hos blåvingene der hunnene generelt er mer brunfarget, ofte med en blåtone nærmest kroppen.
På oversiden er fjærdrakten brunfarget med mørkere striper, men den noe lysere brunfarge enn gråspurven og dessuten to smale lyse vingebånd.
Myndighetene er tydelig nervøse, ikke minst fordi delstaten Kärnten der prosessen finner sted, var temmelig brunfarget under krigen.»Poprzeczny, J. (2004).
Amuro ble etterhvert også en moteikon for japanske ungdommer og hennes klesstil (miniskjørt, lange støvler med tykke såler og brunfarget hår) ble et sosialt fenomen i midten av 1990-årene i Japan, og de som imiterte hennes mote ble kalt «Amuraa».
Myndighetene er tydelig nervøse, ikke minst fordi delstaten Kärnten der prosessen finner sted, var temmelig brunfarget under krigen.»https://www.washingtonpost.com/outlook/why-the-mossad-failed-to-capture-or-kill-so-many-fugitive-nazis/2017/09/22/e74b964c-9e30-11e7-9c8d-cf053ff30921_story.html I 2017 ble teaterstykket «Tanzcafe Treblinka» satt opp i Klagenfurt med referanse til Lerchs rolle i Generalguvernmentet (med drapsanlegget Treblinka) og at Lerch etter krigen uhindret gjenopptok et sivilt virke.