FÜRTH

Setninger med ordet fürth


Greuther Fürth.
Han ble født i Fürth.
Klezmer Festival in Fürth.
Fürth Rathaus er på linjen U1.
Fürth Klinikum er på linjen U1.
Greuther Fürth for 100,000 euro.
Før 1995 het klubben SpVgg Fürth.
Fürth Stadthalle er på linjen U1.
Fürth Hauptbahnhof er på linjen U1.
Fürth hadde i november 2006 innbyggere.
Fürth endte på en 9.-plass i 15/16-sesongen.
Fürth er en tysk sportsklubb fra byen Fürth.
Fürth Hardhöhe er den nordlige endestasjonen for linjen U1.
Banens endestasjon kommer til å bli Gebersdorf Nord i Fürth.
Jürgen Mossack utvandret fra Fürth til Panama på 1960-tallet.
Greuther Fürth den 17. august 2008, hvor han også scoret ett mål.
I 1987 meldte Bech overgang til tyske Greuther Fürth i Bayernliga.
Rednitz møter Pegnitz i Fürth og disse danner sammen elven Regnitz.
Som unggutt spilte han fotball for favorittlaget sitt, SpVgg Fürth.
Fürth er en by i den tyske delstaten Bayern, i det sydlige Tyskland.
Han spilte i hovedsak på klubbnivå for SpVgg Fürth and FC Bayern München.
Fürth Rathaus er en undergrunnsstasjon på Nürnbergs undergrunnsbanenettverk.
Forster ble født i Fürth i Bayern hvor han gikk på Humanistisches Gymnasium.
Fürth Klinikum er en undergrunnsstasjon på Nürnbergs undergrunnsbanenettverk.
Fürth Hardhöhe er en undergrunnsstasjon på Nürnbergs undergrunnsbanenettverk.
Fürth Stadthalle er en undergrunnsstasjon på Nürnbergs undergrunnsbanenettverk.
Fra 1938 til 1945 bodde han i Sverige, hvor han i 1942 giftet seg med Vera Fürth.
LAC Quelle Fürth også på 8.-plass på 4 x 100 meter stafett, med Lederer på laget.
Fürth Hauptbahnhof er en undergrunnsstasjon på Nürnbergs undergrunnsbanenettverk.
Byen har vokst sammen med Nürnberg mot øst mens nord for Fürth ligger byen Erlangen.
Etter mellomstasjoner i Fürth og Erfurt, vendte Wilhelm Hieronymus tilbake til Nürnberg.
Kissinger ble født i landsbyen Fürth i den tyske delstaten Bayern under Weimarrepublikken.
Han har tidligere spilt for Greuther Fürth, FC Nordsjælland, Lyngby, Brøndby og Rosenborg.
Landkreis Fürth er en landkreis i Regierungsbezirk Mittelfranken, i den tyske delstaten Bayern.
Alfred Schwarzmann (født 23. mars 1912 i Fürth, død 11. mars 2000 i Goslar) var en tysk turner.
Kvalifiseringskampen mot vinneren av A-Klasse Nordbayern, MTV Fürth ble også vunnet, om enn knapt.
Denne kategorien inneholder nåværende og tidligere spillere i fotballklubben SpVgg Greuther Fürth.
Vest for banen ligger DB-holdeplassen Fürth Unterfarrnbach med stopp for regionaltog på R2 linjen.
Stasjonen ligger i nærheten av det jødiske museet i Fürth, Fürths kunstgalleri, rådhuset og teateret.
I Frankfurt giftet han seg med Luise Schuster, og de flyttet til Fürth, hvor han ledet farens selskap.
Dette hevet selvfølgelig nivået og gjorde at man måtte helt til Nürnberg og Fürth for å spille bortekamper.
Jürgen Mossack (født 20. mars 1948 i Fürth) er en tysk advokat og partner i advokatfirmaet Mossack Fonseca.
Han har tidligere spilt for den ghanesiske klubben Asante Kotoko og de tyske klubben Greuther Fürth og FC Augsburg.
Litt lenger vest, ved nabobyen Fürth, møter den Rednitz slik at de to til sammen danner Regnitz, en sideelv til Main.
Han har spilt for flere andre klubber i sin karriere, blant annet Eintracht Braunschweig og Greuther Fürth fra Tyskland.
Der ble han i fire sesonger (2 sesonger i Bundesliga, og 2 sesonger i 2. Bundesliga) før han signerte for Greuther Fürth.
Dødsdommen ble gjennomført ved hengning i 1952.Forster ble født i Fürth i Bayern hvor han gikk på Humanistisches Gymnasium.
Øvrige viktige byer foruten hovedstaden inkluderer Nürnberg, Augsburg, Würzburg, Ingolstadt, Regensburg, Fürth og Erlangen.
Elven har sitt utspring ved byen Pegnitz i en høyde på 425 meter over havet, og møter elven Rednitz like nordvest for Fürth.
Produksjonen av ammunisjon foregår på RUAG Ammotec GmbH fabrikken i Fürth, hvor fabrikken ble flyttet til fra Nürnberg i 1894.
Fürth ble omtalt var 1. november 1007 da keiser Heinrich II donerte sin eiendom i Fürth til den nyinnsatte biskopen i Bamberg.
Den bayerske ludvigsjernbane, som var den første passasjer- og fraktjernstrekke i tyske land, knyttet Nürnberg og Fürth i 1835.
Fra 1062 fikk Fürth tilbake handelsrettighetene, men da var allerede Nürnberg blitt en større og mer betydningsfull by enn Fürth.
Alfred Kissinger (, født 27. mai 1923 i Fürth i Bayern) er en tyskfødt amerikansk diplomat, statsviter og republikansk politiker.
Werner Fiedler, født 12. februar 1905 i Fürth i Tyskland, død 9. mai 1945 i Groß Brunsrode ved Braunschweig) var en tysk historiker.
Fürth, Nürnberg og Erlangen danner sammen med mindre byenheter et av Bayerns 23 storbyområder og en av Tysklands 11 Metropolregioner.
I 1914 ble Fürth det første laget fra delstaten som ble tyske mester, og innen 1930 hadde disse to lagene tatt åtte titler mellom seg.
Leopold Ullstein (født 6. september 1826 i Fürth, død 4. desember 1899 i Berlin) var en betydningsfull tysk industrimann og forlegger.
Sammen med Fürth, som for lengst har vokst fysisk sammen med Nürnberg, og Erlangen, danner byen storbyregionen Nürnberg-Fürth-Erlangen.
Albert Forster (født 26. juli 1902 i Fürth i Bayern i Tyskland, død 28. februar 1952 i Warszawa i Polen) var en tysk nasjonalsosialist.
Boyce var på prøve i den skotske storklubben Celtic i juli 2010, og deretter i forhandlinger med den tyske klubben SpVgg Greuther Fürth.
Navnet Fürth er avledet av det tyske ordet "Furth" (vadested) og henviser til de første som slo seg ned ved vadestedet ved elva Rednitz.
Pressemitteilung des Rundfunkmuseums der Stadt Fürth zur (Sonder-)Ausstellung „Kriegsweihnacht 1940–1943 – Weihnachtsringsendungen im 2.
Sin første kamp for Würzburg spilte Rama 16. september 2016, da han ble vekslet inn 13 minutter før slutt i bortekampen mot Greuther Fürth.
Ludwig Erhard (født 4. februar 1897 i Fürth i Tyskland, død 5. mai 1977 i Berlin) var en tysk samfunnsøkonom og konservativ politiker (CDU).
Radio- og TV-produsenten Grundig hadde sitt hovedkontor og flere fabrikker i Fürth, hovedkontoret er senere blitt til Fürther Rundfunkmuseum.
Den har fargen blå på rutekart og går fra byen Fürth nordvest for Nürnberg igjennom sentrum til Langewasser i den sørøstlige delen av Nürnberg.
Johann Georg Pisendel (født 26. desember 1687 i Cadolzburg, Landkreis Fürth, død 25. november 1755 i Dresden) var en tysk fiolinist og komponist.
Han var en periode med i Freikorps Epp under ledelse av Franz Ritter von Epp, men fikk arbeid som flykurerer for militærpost og stasjonert i Fürth.
Volksrepublik Baden) Württemberg (den frie folkestaten Württemberg), andre steder i Bayern (Augsburg, Fürth, Rosenheim, Würzburg) og flere andre steder.
Ludwig Schweickert (født 26. april 1915 i Fürth, død 11. juli 1943 ved Orjol i Sovjetunionen) var en tysk bryter som konkurrerte i vektklassen weltervekt.
Gerald Asamoah (født 3. oktober 1978 i Mampong i Ghana) er en ghanesisk-født tysk fotballspiller som for øyeblikket spiller for den tyske klubben SpVgg Greuther Fürth.
Räterepublik Fürth.jpg|miniatyr|Telegram med utrop av rådsrepublikken fra det sentrale revolusjonsrådet i München til lokalkontoret i Fürth, undertegnet av Ernst Niekisch.
Ved andre verdenskrigs slutt ble han arrestert av amerikanerne i Mondorf-les-Bains, og døde på et amerikansk militærsykehus i Fürth før han ble tiltalt for krigsforbrytelser.
En ny kanal (Rhein-Main-Donau Kanal) ble fullført i 1992, denne går fra Bamberg til Kelheim via bl.a. Fürth og Nürnberg, og kobler dermed Fürth til kanalsystemet Rhinen-Donau.
Elven renner først nordover et lite stykke før den snur sørvestover og gjennom Fürth, Rimbach, Mörlenbach, Birkenau og Weinheim, hvor den snur nordvestover og deler seg i to grener.
Franz Seldte (født 29. juni 1882 i Magdeburg i Tyskland, død 1. april 1947 i Fürth) var en tysk nazistisk politiker, og en av grunnleggerne av frikorpset Stahlhelm, Bund der Frontsoldaten.
Den første jernbanestrekningen i Tyskland (Bayerischen Ludwigsbahn) ble åpnet mellom Nürnberg og Fürth 7. desember 1835.Mange små og store leketøysprodusenter har hatt stor betydning for byen.
Elven har sitt utspring der elvene Rednitz og Pegnitz renner sammen i byen Fürth, og derfra renner Regnitz nordover gjennom byene Erlangen og Forchheim før den munner ut i Main ved byen Bamberg.
Den 26. juli 2012 meldte Mikkelsen overgang til den tyske klubben SpVgg Greuther Fürth, hvor han skrev under på en treårskontrakt.Bold.dk – Tobias Mikkelsen solgt til Greuther Fürth (Av Jesper Helmin.
De to byene ligger bare 17 km fra hverandre i luftlinje (sentrum til sentrum), og danner sammen med Fürth, som for lengst har vokst fysisk sammen med Nürnberg, metropol-området Nürnberg-Fürth-Erlangen.
Disse programmer var kalt Weihnachtsringsendung («juleringsending»).Pressemitteilung des Rundfunkmuseums der Stadt Fürth zur (Sonder-) Ausstellung „Kriegsweihnacht 1940–1943 – Weihnachtsringsendungen im 2.
Andreas Rett (født 2. januar 1924 i Fürth, Bayern, død 25. april 1997 i Wien) var en østerriksk nevrolog og forfatter, mest kjent for sin forskning på nevroutviklingsforstyrrelser som Retts syndrom og hans tro på behandling at funksjonshemmede barn har rett til å få oppfylt sine fysiske, emosjonelle og psykologiske behov.