FEDER

Setninger med ordet feder


Feder, (1998, 48).
Paret skilte seg, og hun byttet siden etternavn til Feder.
Feder var sønn av Hans Feder, som var statstjenestemann og Mathilde Feder.
Feder jobber mye sammen med Torstein Jøssang om fraktale egenskaper i materialer.
Lotte Feder startet musikkarrieren som sanger i Mellervang skolekor i hjembyen Aalborg.
Feder fortsatte imidlertid å skrive pamfletter om «kampen mot storfinansen» og mot jødene.
Feder, Kenneth L., Frauds, Myths and Mysteries, Third Edition, Mayfield Publishing Company, 1999 s.
Blant de valgte parlamentsmedlemmene var Erich Ludendorff, Wilhelm Frick, Ernst Röhm og Gottfried Feder.
Feder er utdannet barnehagelærer, men startet senere opp nettbutikken Snoopington, som solgte tøy til barn.
Johann Georg Heinrich Feder (født 15. mai 1740 i Schornweißach, død 22. februar 1821 i Hannover) var en tysk filosof.
Karl Harrer fikk oppdraget å grunnlegge Thuleselskapet – Et tidlig medlem var også samfunnsideologen Gottfried Feder.
Etter den nasjonalsosialistiske maktovertakelse i 1933 fikk Feder en beskjeden under-sekretær post i Finansdepartementet.
Utover i 1990-årene laget Feder barne-tv for TvDanmark sammen med Søren Thorup i programmet Børnekanalen, senere Milkshake.
Fra 1917 studerte Feder finanspolitikk og økonomi på fritiden og startet å skrive kritiske artikler om det tyske bankvesenet.
Denne stillingen hadde han frem til sin død i 1941.Feder var sønn av Hans Feder, som var statstjenestemann og Mathilde Feder.
Eckart utgav tidsskriftet Auf gut deutsch («På godt tysk»), hvor blant andre Alfred Rosenberg og Gottfried Feder var bidragsytere.
Sammen med Jens Feder startet han i 1973 et prosjektet for kritiske fenomener som har hatt stor betydning innen norsk og internasjonal forskning.
Gottfried Feder (født 27. januar 1883 i Würzburg i Bayern i Tyskland, død 24. september 1941 i Murnau am Staffelsee) var en tysk økonom og politiker.
I 1978 vant fem barndomsvenner, Lenny Feder, Eric Lamonsoff, Kurt McKenzie, Marcus Higgins og Rob Hilliard et mesterskap i basketball på ungdomsskolen.
Oppfølgeren følger Lenny Feder (spilt av Adam Sandler) som ønsker å flytte sammen med sin familie tilbake til den lille byen hvor han og vennene hans vokste opp.
Kenny Lübcke (født 20. juni 1966 i København i Danmark) er en dansk sanger, best kjent for å ha vunnet Dansk Melodi Grand Prix i 1992 med sangen «Alt det som ingen ser» med Lotte Feder.
Lotte Feder (født Marcussen 22. oktober 1965 i Aalborg i Danmark) er en dansk sanger som representerte Danmark i Eurovision Song Contest 1992 sammen med Kenny Lübcke og sangen «Alt det som ingen ser».
Seks roller søger en forfatter under Leon Feder i 1973, PBS under Stacy Keach i 1976, BBC laget en film av Bill Bryden i 1992, Fjernsynsteatret i 1992, og fransk TV så sent som i 2004 med Laurent Preyale.
Jens Gottfried Feder (født 31. januar 1939, død 15. februar 2019)Nekrolog i Aftenposten 26. februar 2019Nekrolog i Aftenposten 12. mars 2019 var en norsk fysiker og professor, kjent for sine arbeider innen materialvitenskap.
Partimedlemmene Grev Ernst Reventlow, Gottfried Feder, Dr. Dinter og Joseph Goebbels diskuterte tysk utenrikspolitikk, den generelle korrupsjonen innen politikk og næringsliv, rasespørsmål og nasjonalsosialistisk propaganda.
Etter de lange knivers natt, da andre økonomisk radikale nasjonalsosialister som Gregor Strasser og Ernst Röhm ble myrdet, trakk Feder seg gradvis ut fra det politiske arbeidet og ble professor ved Technische Hochschule (Teknisk høyskole) i Berlin i desember 1936.
De mest kjente fanger i fengselet var den tyske ambassadør Otto Abetz, maleren Adolphe Feder, SS-Obersturmführer Kurt Gerstein, motstandskjemperen Henri Honoré d'Estienne d'Orves, artillerioffiseren Alfred Dreyfus, fysikeren Paul Langevin og motstandskjemperen Agnès Humbert.
Karl Harrer (født 8. november 1890, død 5. september 1926) var en sportsjournalist som sammen med Anton Drexler og Gottfried Feder grunnla Deutsche Arbeiterpartei (DAP), som var forløperen til Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP).Harrer var sportsjournalist i Münchner Beobachter, som siden 1918 var eid av det antisemittiske Thule-Gesellschaft, som beskrev seg «uavhengig avis for nasjonal og folketro politikk» (undertittel).