FURLONG

Setninger med ordet furlong


De klarer tilsynelatende å drepe Furlong.
En furlong er lik ⅛ mile, eller 220 yards.
Fem furlong tilsvarer omtrent en kilometer.
Spitfire og piloten Frank Furlong ble drept.
Det går 10 chains på en furlong, og 80 chains på en mile.
Furlong (2003), s. 18.Byrne, Irish Kings and High Kings, s.
Edward Furlong har en mindre rolle i filmen som John Connor.
De blir konfrontert av lærer Furlong, som forsøker å smitte dem.
Bruken av furlong går tilbake til 800-tallet, og kanskje tidligere.
Furlong er en eldre lengdeenhet, som ble brukt i engelsktalende land.
Han ble presteviet i Enniscorthy den 1. november 1872 av biskop Thomas Furlong.
En furlong var opprinnelig lengden av ei plogfure (gammelengelsk: furh) på en åker.
Furlong giftet seg med skuespiller Rachael Bella Kneeland i 2006, men paret skilte seg i 2009.
Hovedrollene spilles av Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick og Edward Furlong.
Fader Noel Furlong (Graham Norton) er en overentusiastisk prest som driver ungdomsgruppen St Luke's.
Flatemålet «acre» ble beskrevet som et rektangel med lengde på 1 furlong og bredde på 1 chain (22 yards).
Casey legger merke til et underlig lite dyr på fotballbanen, og tar den med til naturfaglærer Mr. Furlong.
Flatemålet acre tilsvarer 10 kvadratchains (det vil si et område som er en chain bred og en furlong lang).
There is a priest and a church and twenty acres of meadow, woodland pasture one furlong long and half a league broad.
De ser ut til å leve et rolig og idyllisk liv sammen med sine to barn, Jacob (Edward Furlong) og Judith (Julia Weldon).
Han vant WSOP «main event» i 1996 og kom på finalebordet i 1999, men ble slått ut av vinneren Noel Furlong på en 6.-plass.
Filmen ble regissert av Barbet Schroeder, og hovedrollene spilles av Meryl Streep, Liam Neeson, Edward Furlong, og Julia Weldon.
Han ble oppdaget til rollen av rollebesetningsansvarlig for filmen, da Furlong var på Boys and Girls Club i Pasadena i California.
Emilio Estevez spiller racebilføreren Alex Furlong, som under et Formel 1-løp i 1991 mister kontroll over bilen og tilsynelatende dør.
J.J. «Noel» Furlong (født 25. desember 1937 i Dublin, Irland) er opprinnelig eier av en teppefabrikk, men er mest kjent for sin seier i WSOP i 1999.
Edward Walter Furlong (født 2. august 1977 i Glendale i California) er en amerikansk skuespiller, mest kjent for rollen som John Connor i Terminator II – Dommens dag.
Tittelen, American History X, er tatt fra navnet på en oppgave Danny (Furlong) må skrive etter å ha levert inn en kontroversiell stil om Adolf Hitlers biografi, Mein Kampf.
I 1896 giftet han seg med den tjue år yngre Bertha Juana Dorotea Erfjord (1875–1960), som var datter av den norskfødte skipsmegler Christian Erfjord og den irske Catalina Furlong.
Det er en prest og en kirke og tyve acre av enger, skogsbeitemarker en furlong langfurlong = målenhet, 1/8 av en engelsk mil, det vil si 201,17 km lang og en halv sammenslått bred.
I hovedrollen finner vi Edward Norton, mens Edward Furlong, Beverly D'Angelo, Jennifer Lien, Ethan Suplee, Fairuza Balk, Avery Brooks, Elliott Gould og Stacy Keach er blant de andre rolleinnehaverne.
Furlong startet filmkarrièren sin som John Connor i Terminator II – Dommens dag, en rolle han i 1992 mottok en MTV Movie Award for, for beste gjennombrudd, og en Saturn Award for beste unge skuespiller.
EpisodenavnSammendrag1HellPrestene drar på ferie, og møter fader Noel Furlong – og får problemer med politiet.2Think Fast, Father TedTed får en bil han kan lodde ut for å få penger til å reparere taket, men klarer å ødelegge den.
Han spilles av Edward Furlong (som barn og voksen) i den andre og sjette filmen, av Nick Stahl (som ung voksen) i den tredje filmen, av Christian Bale (som voksen) i den fjerde filmen og av Jason Clarke (som voksen) i den femte filmen.
Evola studerte ingeniørfag i Roma, men fullførte ikke sine studier fordi han «ikke ønsket på noen som helst måte å bli assosiert med bourgeois akademisk anerkjennelse og titler som doktor og ingeniør»Paul Furlong, The Social and Political Thought of Julius Evola.
Etter dette har han spilt i mange filmer sammen med flere av toppskuespillerne i Hollywood, som Johnny Depp, Al Pacino, Nicolas Cage, Charles Bronson, George Clooney, Edward Furlong, John Malkovich, Robert De Niro, Harrison Ford, Val Kilmer, Antonio Banderas og i serien The Flash.
Etter å ha regissert Cry-Baby (1990) med Johnny Depp, Massemor (1994) med Kathleen Turner, Pecker (1998) med Edward Furlong og Cecil B. DeMented (2000) med Melanie Griffith, fant Waters fram den gamle kontroversielle stilen igjen med filmen A Dirty Shame (2003) med Tracey Ullman og Jackass-stjernen Johnny Knoxville.