IDRETTSFORENINGER

Setninger med ordet idrettsforeninger


Det er mange idrettsforeninger i Olofström, bl.a.
Drafn må regnes blant landets betydelige idrettsforeninger.
Nedre Glomma Turn er en av Fredrikstads største idrettsforeninger.
Nøtterøy IF er en av tre idrettsforeninger på Nøtterøy, med kontor og idrettsanlegg nær Hjemseng.
Han var en aktiv organisasjonsmann, med engasjement i idrettsforeninger, i politikk og i fagforening.
Ut fra disse gruppene oppsto egne aviser, idrettsforeninger, utdanningsinstitusjoner – og kringkastere.
I de ulike grupperingene oppsto egne aviser, idrettsforeninger, utdanningsinstitusjoner – og kringkastere.
I løpet av krigen ble de fleste idrettsforeninger enten oppløst, lagt helt brakk eller drevet av nazistene.
Det brukes i dag av en rekke idrettsforeninger, Berlins sportmuseum og den profesjonelle fotballklubben Hertha BSC.
Teie IF er en av tre idrettsforeninger på Nøtterøy og har egne grupper innen blant annet fotball, håndball og friidrett.
Fra 1860 til 1863 hadde byens første turnforening trenings- og oppvisningslokale her, og senere kom andre idrettsforeninger til.
I vår tid er ofte faner for norske skoler, fagforeninger og idrettsforeninger formet nærmest som en gonfalon med frynser nederst.
Arrangører var byens idrettsforeninger som gjennom frivillig innsats og dugnadsarbeid samlet inn penger til idrettshaller og annet.
På denne tiden var det også et par idrettsforeninger som het Harpun og Roald, og Ytre Rælingen Ungdoms- og Idrettslag som ble startet i 1918.
Med sine 3500 medlemmer var klubben en av Norges største idrettsforeninger med over 30 forskjellige grupper som drev idrett fra trim til elitenivå.
Den handler også om hvor avhengig idrettsforeninger er av penger som tjenes inn fra salg av vafler og kaffe; penger som det ikke blir betalt skatt av.
Både før og etter klubbens stiftelse hadde flere idrettsforeninger sett dagens lys på Brakerøya, men ingen viste seg å være levedyktige i det lange løp.
På denne tiden var det en rekke aktive idrettsforeninger i byen, blant andre Bergens Turnforening, Norrøna, Nornen, Bjørgvin, Hermod og Turn og Idrettsforeningen Viking.
Blant andre store idrettsforeninger i Israel er American Football Israel (AFI), Det israelske sykkelforbundet (ICF), Det israelske ishockeyforbundet og Israel Tennis Center.
Nanset har egen skole (Nanset skole), idrettsforeninger (Larvik Turn og Nanset Idrettsforening), to korps (Nanset Skolekorps og Nanset Ungdomsmusikkorps) samt eget postkontor.
Ulike religiøse grupper, sosialdemokrater og liberaler dannet sin egen 'pillar' med egne skoler, politiske partier, kringkastingsselskaper‎, fagforeninger, aviser, universiteter, sykehus, og til og med idrettsforeninger.
På holmen har Østfold KFUK-KFUM sitt leirsted, hvor det både arrangeres leirer i regi av Østfold KFUK-KFUM for barn, tenåringer og familier og andre leietakere som menigheter med konfirmanter eller skoler og idrettsforeninger.
Idrettsforeningen var, som navnet tilsier, en forening hvor medlemmene var godt oppe i årene, i motsetning til datidens idrettsforeninger som oftest vervet ganske unge medlemmer, også kalt ynglinger (ungdommer i alderen 13–14 år).
Swish var hovedsakelig ment for transaksjoner mellom enkeltpersoner, men snart begynte det å bli brukt til kollekt under gudstjenester, av idrettsforeninger og andre organisasjoner som betaling ved små arrangementer hvor en kredittkortleser ville være for dyrt.
Klubben er en av Norges eldste idrettsforeninger og er mest kjent for å drive med håndball, men har også aktiviteter innen fotball, allsport (HC), orientering og triatlon.24. februar 1919 ble Skiklubben Freidig (stiftet 1891) og Nordstrand Idrætsforening (stiftet 8. juni 1908 som en reetablering av Grane) sammensluttet, og fikk navnet Nordstrand Idrettsforening.