KOREOGRAFERTE

Setninger med ordet koreograferte


For sistnevnte koreograferte hun også sin egen dans.
På Black Box Teater koreograferte hun fast i flere år.
Sørlie koreograferte tre danser for Dansefeber-turnéen 2007.
Under oppholdet satte det opp og koreograferte «Huldrens magt».
Den syvende uken koreograferte han et fellesnummer for de 8 beste.
Han koreograferte en del balletter, men ingen av dem har overlevet.
Friedman koreograferte også en episode av FOX-serien, That 70's Show.
Han koreograferte "Testament 91" for og med Henny Mürer i hovedrollen.
Lifar koreograferte en lang rekke balletter og skrev også bøker om ballett.
Jørgen Kirkeby-Gardstad regisserte og koreograferte den norske oppsetningen.
Han spilte i 65 teateroppsetninger, inscenerte fem, og koreograferte også fem.
Hun koreograferte også flere fjernsynsballetter, bl.a Den elaka drottningen (1961).
I filmen finnes det flere scener med dans som danserne selv koreograferte for filmen.
Pringle koreograferte Pål Skjønbergs Blues for Mr. Charlie i 1967 ved Det norske teatret.
I 2009 koreograferte Hallgrim Hansegård sceneshowet til låten «Fairytale» for Alexander Rybak.
Friedman koreograferte også for filmen National Lampoon's Pledge This!, med bl.a. Paris Hilton.
Cramer var den første som koreograferte til Arne Nordheims musikk, balletten "Katharsis" i 1962.
McFadden regisserte også en TNG episode «Genesis» og koreograferte en dansescene i «Data's Day».
I 1958 flyttet Nettles til Norge, der han koreograferte og danset i en rekke teateroppsetninger.
I 2015 koreograferte hun og spilte i Justin Biebers musikkvideo for sangen hans «Life is Worth Living».
Gunvor Uhlring koreograferte selv «Chopin i dansebilleder», og opptrådte i ledig, sid kjole og myke sko.
Jørgen Kirkeby-Gardstad regisserte og koreograferte den norske versjonen, og oversatte originaltekstene.
I januar 1968 koreograferte Kemp en dansescene for BBC-dramaet The Pistol Shot i sceneantologien Theatre 625.
Gruppen ble stiftet samme år som laget, i 1995, og fremfører koreograferte rutiner under lagets hjemmekamper.
Hun koreograferte og iscenesatte også rundt 50 ulike danseforestillinger som ble fremført på forskjellige scener.
Videre danset hun i NRK og i Studio Oscar, og hun både koreograferte og danset i en lang rekke programmer i NRK TV.
I 1987 etablerte, ledet og koreograferte hun for dansegruppen 1001 natt, som hadde forstillinger i Oslo og Akershus.
I 1907 koreograferte Michel Fokine den kjente soloen Døende Svane for Pavlova, og dette ble hennes mest kjente rolle.
Han satte opp og koreograferte store utstyrsstykker og disponerte et stort antall dansere som han også ga ballettrening.
Oktober 2008 koreograferte han et sambanummer til Sigourney og Ivan for So You Think You Can Dance - Nederland (sesong 1).
Oktober 2008 koreograferte han et rumbanummer til Annemiek og Timor for So You Think You Can Dance - Nederland (sesong 1).
Gjennom hans lange karriere trente Ramakrishna opp mange dansere og han skrev og koreograferte kritikerroste mange danser.
I 1962 flyttet han videre til København der han koreograferte danser for de første Broadway-musikalene som ble satt opp i Danmark.
Copes koreograferte og opptrådte i musikalen Tango Argentino i Paris i 1983, som bidro til den verdensvide gjenopplivelse av tangoen.
Dette skjer samtidig som hundrevis av nøye koreograferte mennesker danner ulike mønstre samtidig som de beveger seg rundt på stadion.
Samarbeidet med Djagilev ble forsøkt gjenopptatt i 1916, da Nisjinskij koreograferte og danset i Till Eulenspiegel for Ballets Russes.
Hun koreograferte flere store balletter ved Den norske Opera i Anne Borgs sjefstid, deriblant den prisvinnende og kritikerroste Volven.
Taglioni koreograferte sitt eneste verk, «Le Papillion», til Livry, men Livry omkom i 1863 da hennes kostyme ble antent av en gasslampe.
I ballettkompaniets første New York-sesong skapte Balanchine The Bat (basert på Strauss' Die Fledermaus) og koreograferte operaballetter.
Han koreograferte sitt første verk, en pas de deux for to kalt Natten (1920), til musikk av Rubinstein, mens han ennå befant seg i tenårene.
Man finner også bevegelser i dansen som kan være inspirert av for eksempel hestens bevegelser og elementer av kamp i koreograferte sekvenser.
Friedman koreograferte i tillegg et dansenummer for gruppen Burlesque, The Bombshells, med Carmen Electra, for et MTV Video Music Awards-party.
Han koreograferte også der sin første ballett, og ble etter det fast koreograf hos Nederlands Dans Theater sammen med Kylián og Hans van Manen.
Sánchez koreograferte et diskonummer med Brandon Bryant og Janette Manrara i sesong 5, som ble det beste diskonummeret dommerne hadde sett noensinne.
I 1821 koreograferte han Armida, som mest blir husket for H.C. Andersens opptreden som et troll og Dahléns elev jomfru Pätges (Heiberg) som en amorin.
Han koreograferte en rekke balletter, blant annet Comus (1942), Hamlet (1942), Miracle in the Gorbals (1944), alle med Helpman i den ledende, mannlige rolle.
Broadway News trakk fulle hus landet over med sin new wave-inspirerte symforock og sitt koreograferte sceneshow, ikke ulikt det amerikanske bandet The Tubes.
Kihlberg koreograferte «Grand Ballet» etter Carl Maria von Webers «Oppfordring til dans» med fem kvinnelige solister og seksten danserinner i corps de ballet.
Atomic B-Boys koreograferte og fremførte norges første breaketeaterforestilling; «Evolution of Style» første gang i 1999, og showet turnerte med Riksteatret i 2003.
Han ble utnevnt til direktør for det kongelige danseakademiet, og han koreograferte en rekke balletter inkludert operaer av Campra og Lully og komedieballetter av Moliére.
Hennes moderne danseuttrykk (såkalt fridans) fikk innpass på etablerte scener, og hun koreograferte tolv oppsetninger, blant annet Kirsten Flagstads gjennombrudd med Faust i 1926.
Magno koreograferte bare ett nummer den første sesongen, med Sandra Colton og Artem Chigvinsev, senere fremført av Destini Rogers og Blake McGrath til «A Song for You» av Donny Hathaway.
Cheerleading er en opprinnelig amerikansk betegnelse på den koreograferte aktiviteten som utøves av en gruppe mennesker for å heie på idrettslag på kamper og/eller som en konkurranseaktivitet.
Travis Payne koreograferte nettopp Michael Jackson's "This is it".Han koreograferte bare ett nummer den første sesongen, rock and roll med Ashlé Dawson og Blake McGrath til «Hound Dog» av Elvis Presley.
I 2005 koreograferte hun Cirque du Soleils verdensturné «Delirium», i tillegg til Celine Dions Las Vegas-forestilling «A New Day...»,Bill Keveney (07/20/2005), "It takes 50 to tango, etc., on Fox's 'Dance'".
Selskapets kunstneriske leder Jean Grand-Maître koreograferte Carmen, som de tok på turne til Kina, og Fiddle and the Drum, som i 2007 var et samarbeid med Joni Mitchell i anledning av selskapets 40-årsjubileum.
Hun har vært koreograf for So You Think You Can Dance, siden sesong 3 i 2007, og ble nominert for Emmy for Outstanding Choreography for "the table"-nummeret hun koreograferte i sesong 3 med Neil Haskell og Sabra Johnson.
Den sjette uken i So You Think You Can Dance (sesong 5), koreograferte han et moderne nummer for Jeanine Mason og Jason Glover til «If It Kills Me» (The Casa Nova Sessions) av Jason Mraz, som fikk dommerne til å reise seg av begeistring for koreografien.