LANZINGER

Setninger med ordet lanzinger


Lanzinger endte på tredjeplass i super-G i Beaver Creek den 1. desember 2005.
Matthias Lanzinger (født 9. desember 1980 i Salzburg, Østerrike) er en østerriksk alpinist.
I oktober 2008 fremmet Lanzinger via sin advokat Manfred Ainedter krav om 100000 euro i erstatning fra Det internasjonale skiforbundet (FIS).
Vanligvis legges det til grunn sportslige prestasjoner, men andre forhold kan også spille inn, slik som da Matthias Lanzinger fikk prisen etter sin alvorlige ulykke i 2008.
Vanligvis legges det til grunn sportslige prestasjoner, som olympiske seire, verdensmesterskapstitler eller verdenscupseire, men andre forhold kan også spille inn, slik som da Matthias Lanzinger fikk prisen etter sin alvorlige ulykke i 2008.
Årsaken til kravet er basert på uttalelser og redegjørelser fra den tyske kirurgen Bernd Steckmeier, som mener beredsskapplanen på Kvitfjell ikke var tilstrekkelig, noe som førte til at det tok for lang tid før Lanzinger fikk rett behandling.
Dette var hans andre deltagelse i verdenscupen i alpint etter at han endte på 21.-plass i super-G i Lake Louise den 27. november 2005.Søndag den 2. mars 2008 kolliderte Lanzinger med en port i en fart av 120 km/t i super-G-mesterskapet i Kvitfjell Alpinanlegg.