LASCELLES

Setninger med ordet lascelles


Fra 1887 til 1891 var Lascelles minister i București i Romania.
De andre på laget var David Bissett, Lascelles Brown og Lyndon Rush.
De andre på laget var Lyndon Rush, Lascelles Brown og Chris Le Bihan.
De andre på laget var David Bissett, Lascelles Brown og Chris Le Bihan.
Gertrude Bells onkel, Frank Lascelles, var britisk ambassadør i Teheran.
Her traff han den velstående og adelige Anne Lascelles, som han seinere ble gift med.
Lascelles var femte sønn av Caroline Georgiana og William Saunders Sebright Lascelles.
I 1891 ble avisen solgt til Lascelles Carr, og forble i Carr-familiens eie i nesten åtti år.
Alan de Lascelles ble tatt til fange med sin herre ved beleiringen av Alnwick Castle i juli 1174.
Frank Cavendish Lascelles (født 23. mars 1841 i London, død 2. januar 1920 samme sted) var en britisk diplomat.
Fra 1879 til 1887 var Lascelles generalkonsul i Sofia i Bulgaria, et land som oppstod i 1878 på grunn av Berlinkongressen.
Katherine Caroline Cavendish, datter av William George Cavendish, 2. Baron Chesham og Henrietta Frances Lascelles; de giftet seg 29. juni 1882.
Grevinne Lascelles de Premio Real skal sammen med Englands ambassadør Norman Pelham Wright og flere, ha reiste rundt i Mexico og kjøpt opp slike hunder.
Lascelles Brown (født 12. oktober 1974 på Jamaica), er en jamaicansk, canadisk bobkjører som deltok i sine første olympiske vinterleker under Vinter-OL 2002 i Salt Lake City for Jamaica.
Alan Lascelles, som var Edwards privatsekretær i åtte av disse årene uttalte at «av en eller annen arvelig eller psykologisk årsak stoppet hans mentale utvikling opp da han nådde ungdomsårene».
Alarmert av konservative katolikker økende innpass i de høyere sirkler la Lascelles frem sine farlige opplysninger om dronningen for Thomas Cranmer, den daværende erkebiskop av Canterbury og en av kongens nærmeste rådgivere.
Men Katarinas indiskresjoner var blitt alment kjent takket være John Lascelles, en protestantisk reformator hvis søster Mary Hall var stuepike hos enkehertuginnen av Norfolk og slik var blitt klar over Katarinas ungdomsforhold.
Lascelles har heller en beauchamp enn en tilknytning til Morville ettersom Loucelles, som navnet er avledet fra, er en av en liten gruppe grender mellom Bayeux og Caen fra hvor familien Beauchamps av Bedford trakk deres vasaller av ridder-rank.