LECOQ

Setninger med ordet lecoq


Lecoq brukte over seks måneder.
Lecoq var en håpløs rotekopp, sa han sint.
Lecoq underviste i kroppsøving i flere år.
Lecoq kom til teateret gjennom sin interesse i sport.
Lecoq vant to olympiske medaljer i skyting under OL 1900 i Paris.
I en artikkel i 1877 ble disse spekulasjonene avvist av Lecoq de Boisbaudran.
De andre på laget var Louis Duffoy, Maurice Lecoq, Léon Moreaux og Achille Paroche.
De andre på laget var Jules Trinité, Maurice Lecoq, Léon Moreaux og Achille Paroche.
Claude Evrard gjennomførte fra 1957 til 1959 et skuespillerstudium hos Jacques Lecoq.
Stoffet ble oppdaget i 1875 av den franske kjemikeren Paul-Émile Lecoq de Boisbaudran.
Lecoq beskrev legemets bevegelse gjennom rom som kreves i turn, som noe rent abstrakt.
Først fikk han undervisning av sin far og 1850-1854 studerte han tegning ved Lecoq de Boisbaudran.
Contys interesse i teater ville påvirke Lecoq, og til slutt føre Lecoq til en interesse for teater.
De andre på laget var Eugène Balme, Léon Johnson, Albert Courquin, Maurice Lecoq og Raoul de Boigne.
De andre på laget var Eugène Balme, Léon Johnson, André Parmentier, Maurice Lecoq og Raoul de Boigne.
Den franske kjemikeren Paul Émile Lecoq de Boisbaudran skilte ut gadolinia (gadoliniumsoksid) i 1886.
I 1880 forsket den franske kjemikeren Paul Émile Lecoq de Boisbaudran på et stoff som kaltes didymium.
Hun er utdannet skuespiller ved Ecole Jacques Lecoq i Paris, og har studert ved Norsk Barnebokinstitutt.
De andre på laget var Eugène Balme, André Parmentier, Albert Courquin, Maurice Lecoq og Raoul de Boigne.
De andre skytterne på det franske laget var; Auguste Cavadini, Maurice Lecoq, Léon Moreaux og Achille Paroche.
Dy og atomnummer 66.Dysprosium ble oppdaget i Paris i 1886 av den franske kjemikeren Paul Émile Lecoq de Boisbaudran.
I Paris studerte han mime hos Jacques Lecoq og var knyttet til Piccoloteateret i Milano som skuespiller og tekstforfatter.
Lecoq innrettet treningen for sine skuespillere på måter som oppmuntret dem til å undersøke hvilke typer uttrykk som passet for dem.
Holmes er blant annet inspirert av Edgar Allan Poes figur C. August Dupin, og i tillegg av Emile Gaboriaus romaner om detektiven Lecoq.
Jacques Lecoq (født 15. desember 1921 i Paris, død 19. januar 1999) var en fransk skuespiller, pantomimekunstner og skuespillerinstruktør.
Lecoq kom på tjueførsteplass i den individuelle konkurransen med 823 poeng, som var det nest svakeste resultatet i lagskytingen for Frankrike.
Han er utdannet ved Ecole Jacques Lecoq i Paris, og har i en årrekke hatt base i New York som medlem av figurteatergruppa Wakka Wakka Productions.
Paul Émile Lecoq de Boisbaudran (født 18. april 1838 i Cocnac, i Frankrike, død 28. mai 1912) var en fransk kjemiker som forsket på uorganisk kjemi.
De tre grunnleggerne hadde da studert ved skolen til Jacques Lecoq i Paris og hos Roy Bosier i Roma, og deretter brukt tre år på å utforske teaterfaget.
Aspeli har sin figurteaterfaglige utdannelse fra Ecole Jacques Lecoq i Paris og Ecole Nationale Supérieure des Arts de la Marionnette i Charleville-Mézières.
I 1874 konkluderte Per Teodor Cleve at didymium i virkeligheten besto av 2 forskjellige grunnstoff, og i 1879 ble samarium isolert fra didymium av Lecoq de Boisbaudran.
I 1874 konkluderte Per Teodor Cleve at didymium i virkeligheten besto av flere forskjellige grunnstoff, og i 1879 ble samarium isolert fra didymium av Lecoq de Boisbaudran.
Maurice Lecoq (født 26. mars 1854, død 16. desember 1925) var en fransk skytter som deltok i de olympiske leker 1900 i Paris og 1908 i London, han deltok også i Ekstralekene 1906 i Athen.
Hun studerte videre hos blant annet Jan Lee Strasbourg (Acter Studio i New York) Mamadou Dioume (Peter Brooks Company), Rodrigo Malbran (Jaques Lecoq Intrnational School) og i Comedia del Arter, samt ved Odin Teatret i Danmark.
Lecoq bidro til utviklingen av den periodiske klassifiseringen av elementene ved å foreslå, kort tid etter oppdagelsen, at argon var medlem av et nytt, tidligere uventet, kjemisk element, som senere skulle bli kjent som edelgassene.
I 1956, vendte han tilbake til Paris for å åpne sin egen skole, L'École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq, der han tilbrakte mesteparten av sin tid til sin død, i tillegg til å være internasjonal foredragsholder og gi mesterklasser for Union of Theatres of Europe.
Hedda Munthe har har sin utdannelse fra Romerike folkehøgskole, Universitetet i Oslo (grunnfag i teatervitenskap), Universitetet i Bergen (mellomfag i teatervitenskap) og Lee Strasberg Theatree Institute i New York og École Internationel de théâtre Jacques Lecoq i Frankrike samt kurs innen maskebruk, klovneri, dans, teatersport, sang, stepping og dramakommunikasjon.