LEICESTERS

Setninger med ordet leicesters


I nordvest strekker distriktet seg inn i Leicesters byområde.
Den nordvestlige delen av distriktet går inn i Leicesters byområde.
King er også Leicesters mest scorende midtbanespiller gjennom alle tider.
Etter Leicesters død i 1588 ble Essex hans etterfølger som Master of the Horse.
De gikk dog sammen om å angripe Robert de Beaumont, 1. jarl av Leicesters land, grevskapet i Meulan.
Den ligger på stedet som tidligere het Leicester Fields, som var jordene foran jarlen av Leicesters herregård.
Han kom til mange sjanser i den kampen, men han har selv sagt at skuddene var en større trussel for tilskuerne enn for Leicesters målvakt.
Etter tre sesonger der dro han til Leicester, hvor han rykket opp til Premier League og scoret det første målet på Leicesters nye King Power Stadium.
I folketellingen i 2011 var befolkningen i Leicesters enhetlig myndighet på ca. 330 000 innbyggere, noe som gjør den til den mest folkerike enhetlige myndigheter i regionen Øst-Midlands.
Srivaddhanaprabha døde 27. oktober 2018 da helikopteret hans, av typen AgustaWestland AW169, styrtet på parkeringsplassen like utenfor Leicesters hjemmebane, King Power Stadium, like etter kamp.
Han tok Robert av Leicesters landområder i Dorset for seg selv og gjorde det samme mot mange andre rojalister i området og spredte mye sorg og elendighet, noe som har karakterisert kaoset under Stefan.
Den 25. februar 2009 annonserte byrådet i Leicester City at Humperdinck skulle få Leicesters ærespris, sammen med forfatteren Sue Townsend og den tidligere profesjonelle fotballspilleren Alan Birchenall.
Hennes uvillighet til å forplikte seg for saken, Leicesters egne mangler som en politisk og militær leder og den kaotiske situasjonen i hollandsk politikk, preget av opprivende fraksjonsvirksomhet, var årsaken til at kampanjen feilet.