LIANA

Setninger med ordet liana


Liana Mesa (født 26. desember 1977) er en cubansk volleyballspiller.
Liana Ganejeva (født 20. desember 1997) er en russisk ishockeyspiller.
Liana Milena Salazar Vergara (født 16. september 1992) er en colombiansk fotballspiller.
Liana Daine Liberato (født 20. august 1995 i Galveston i Texas) er en amerikansk skuespiller.
Liana Alexandra (født 27. mai 1947 i București i Romania, død 10. januar 2011) var en rumensk komponist.
Top Gear, som i Norge er vist på NRK, hvor han fikk en Suzuki Liana til å kjøre på to hjul i siste sving.
I 2014 spilte hun hovedrollen i dramafilmen Dear Eleanor, hvor også Liana Liberato, Joel Courtney, Jessica Alba og Luke Wilson er med.
I 1995 annonserte den greske arkeologen Liana Souvaltzi at hun hadde identifisert en påstått grav i Siwa som tilhørte Aleksander den store.
I november 2019 ble det kjent at Dickinson et år tidligere hadde forlatt kona og var nå bosatt i Paris sammen med sin kjæreste, Liana Dolci.
Filmen er regissert av Kevin Connolly, og har Isabelle Fuhrman, Liana Liberato, Joel Courtney, Jessica Alba, Luke Wilson og Josh Lucas i rollene.
To tenåringsjenter, Max (Isabelle Fuhrman) og Ellie (Liana Liberato), drar tvers over USA midt i Cubakrisen i 1962 i håp om å møte tidligere førstedame Eleanor Roosevelt.
Påstanden ble betvilt av George Thomas, daværende generalsekretær i det greske kulturdepartementet, som uttalte at det var uklart om den utgravde strukturen i det hele tatt var en grav eller at dens stil var gresk-makedonsk, og fragmentene på tavlene ikke synes å støtte de oversettelser som Liana Souvaltzi hadde kommet med.«No evidence seen of Alexander's tomb, Greeks say», The Baltimore Sun.