LIFEBOAT

Setninger med ordet lifeboat


Som pensjonist ble Oliver nestleder av Royal National Lifeboat Institution.
Royal National Lifeboat Institution hadde en redningstjeneste ved havnen siden 1896.
Livbåttjeneste er drevet av Royal National Lifeboat Institution (RNLI) fra Guernseys livbåtstasjon.
British troops lifeboat dunkerque.png|thumb|Britiske soldater evakueres fra Dunkerque under slaget om havnebyen forsommeren 1940.
Redningsaksjonen ble ledet av Royal National Lifeboat Institution (RNLI), og er den største operasjonen i organisasjonens historie.
French troops lifeboat dunkirk.png|thumb|Franske soldater i britisk livbåt ved Dunkerque i Frankrike under andre verdenskrig i 1940. .
Mesterskapet hadde opprinnelse som en innsamlingsaksjon for Royal National Lifeboat Institution og blir organisert av Sinodun Rotary Club.
Det er etablert et fyrtårn på Lizard Point, og Royal National Lifeboat Institution (RNLI) driver en redningsbåtstasjon tre kilometer lenger nordøst.
Etaten disponerer både båter og helikoptre, og kan tilkalle ressurser fra sjøredningskorpset Royal National Lifeboat Institution og helikoptre fra Royal Navy og Royal Air Force.
Livbåttjenesten, Royal National Lifeboat Institution, etablerte en livbåtstasjon, Fowey Lifeboat Station, i nærheten av bykaia i 1922 for å erstatte en tidligere stasjon ved Polkerris.
Royal National Lifeboat Institution (RNLI) er en veldedig organisasjon som arbeider for å redde liv på sjøen utenfor kysten av Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland og Irland.