OVERBESKYTTET

Setninger med ordet overbeskyttet


Taylor har tittelrollen som Cynthia, en overbeskyttet tenåring som er aldri får lov til å omgås med andre ungdommer.
Hans barndom har blitt beskrevet som overbeskyttet, men på skolen utmerket han seg i sport, matematikk, og var overprefekt for sin klasse.
Filmen er en nyinnspilling av Carrie (1976).Carrie White (Chloë Grace Moretz) er en ensom tenåring som blir mobbet på skolen og som blir overbeskyttet av sin dypt religiøse mor (Julianne Moore).
Ungdommen har livets rett (originaltittel: Cynthia) er en amerikansk spillefilm fra 1947 med Elizabeth Taylor i hovedrollen som handler om en overbeskyttet jente som benytter musikk som et middel for å oppnå sin uavhengighet.
Hun mener at dette ofte kombineres med en sterk kravmentalitet og at det er foreldrene som er skyld i disse egenskapene fordi de har overbeskyttet sine egne barn og unnlatt å sette grenser eller motsi barna gjennom oppveksten.
Adferdsforskeren Tom Bennett, som ble oppnevnt av den britiske regjeringen til å undersøke barns adferd i skoler, uttalte at snøfnuggbarn kan være overbeskyttet og at dette leder til problemer når de begynner på universitetet og møter «livets hardere realiteter».