PRESSEPRISEN

Setninger med ordet presseprisen


Programmet fikk dessuten presseprisen.
I 2003 fikk han presseprisen Gullpennen.
Vant presseprisen og Chaplinprisen i Rose d'Or.
Seilø Torgersen fikk presseprisen «Gullpennen» i 1994.
Sangen vant også kritikerprisen «Mia Martini» og presseprisen «Lucio Dalla».
Den vant dessuten samme år to priser ved Rouen Nordic Film Festival (A.C.O.R.-prisen og presseprisen).
Både Lytterprisen, TV-prisen og presseprisen Gullpennen deles ut på et felles arrangement for Riksmålsforbundets mediepriser.
Programmet var Norges bidrag til Underholdningsfestivalen i Montreux, der den vant både Gullrosen, Chaplinprisen og Presseprisen.
TV-prisen deles ut sammen med Lytterprisen og presseprisen Gullpennen på et felles arrangement for Riksmålsforbundets mediepriser.
De beste sketsjene fra programmet representerte, under tittelen Det internasjonale vegg-til-vegg-show , Norge i Montreux-festivalen og vant presseprisen i festivalen i 1973.
Tre år senere vant Kirkvaag og Skolmen både gullrosen, Chaplin-prisen og presseprisen i Montreux for The Nor-way to broadcasting, et humoristisk program om kringkastingens historie i Norge.
I 1976 vant Trond Kirkvaag og Skolmen både Gullrosen, Chaplin-prisen og presseprisen under underholdningsfestivalen i Montreux for Rundkast om kringkasting, et humoristisk program om kringkastingens historie i Norge.
Sangen vant også kritikerprisen «Mia Martini» og presseprisen «Lucio Dalla».Som vinner av San Remo-festivalen tilbød kringkasteren Rai Diodato å representere Italia med sangen i Eurovision Song Contest 2020 i Rotterdam.