PSA

Setninger med ordet psa


Opel har siden 2017 vært en del av Groupe PSA.
Det nye selskapet fikk navnet PSA Peugeot Citroën.
I 2005 gikk PSA inn i en allianse med Mitsubishi Motors.
PSA har fra 2018 produksjon av Peugeot og Open i Walvis Bay.
Systemet er point-a-rally også kjent som det systemet PSA bruker.
PSA motoren kunne fra senhøsten 2009 også leveres med automatgir.
DS Automobiles er et fransk bilmerke som er en del av Groupe PSA.
Legene er derfor tilbakeholdne med å måle PSA om det ikke er symptomer.
Moan ble tildelt Petroleumstilsynet sikkerhetspris "The PSA Award" i 2006.
Prostataspesifikt antigen, PSA, er et protein som dannes i prostatakjertelen.
Større mengder PSA går fra kreftvev til blodbanen enn fra normalt prostatavev.
Modellene vil være utstyrt med PSA dieselmotorer eller Mitsubishi bensinmotorer.
Dessuten har PSA en samarbeidsavtale med BMW om produksjon av motorserien Prince.
For PSAs del vil disse motorene erstatte deres tidligere PSA TU-serie av motorer.
Philippine Standard Geographic Code (PSGC), Philippine Statistics Authority (PSA).
Bilen selges også i Europa av PSA Peugeot Citroën som Citroën C-Zero og Peugeot iOn.
PSA (prostataspesifikt antigen) er et antigen som enkelt kan måles i en vanlig blodprøve.
Dette gjør at innholdet av PSA i blod vil kunne være høyere hos en mann med prostatakreft.
Siden 1940 har man hatt bilfabrikker her, eid av Ford Simca og det store konsernet Groupe PSA.
Den ble dermed luksusklassens letteste bil men kunne fås med tung diesel fra PSA Peugeot Citroën.
I 2011 kom Mitsubishi's første elbil, Mitsubishi i-MiEV, laget i samarbeid med PSA Peugeot Citroën.
I dag er Citroën en del av konsernet PSA Peugeot Citroën, tidligere kjent som Peugeot Société Anonyme.
Groupe PSA will assemble OPEL and PEUGEOT vehicles in Namibia in 2018, pressemelding fra PSA den 12. mars 2018.
Peugeot 405 produseres også i Iran og PSA Peugeot Citroën har hatt samarbeid med Iran siden slutten av 1970-tallet.
Imidlertid meddelte PSA Peugeot Citroëns sjef, Philippe Varin, i november 2009 at 508 ville avløse både 407 og 607.
Bilen har tatt tre WRC-seire, men ble tatt ut av rally da PSA Peugeot Citroën trakk seg fra WRC etter 2005-sesongen.
Peugeot 308 er etterfølgeren til Peugeot 307, en mellomklasse familiebil produsert av den franske bilfabrikanten PSA.
Bilen er et samarbeide mellom Toyota og PSA Peugeot Citroën, og bygges på deres fellesforetak TPCA i Kolín i Tsjekkia.
I denne perioden mistet PSA sin posisjon i markedet for større sedanmodeller, en posisjon de aldri har klart å gjenoppta.
PSA har også inngått et samarbeid med Toyota om utvikling og produksjon av en ny serie småbiler i en ny fabrikk i Tsjekkia.
I desember samme år ble bilen tilgjengelig med en nyutviklet 2.4 L MIVEC bensinmotor og en 2.2L diesel fra PSA Peugeot Citroën.
Nå som PSA har overtatt eierskapet av Opel synes muligheten for å eksportere biler med Opel-emblem til Nord-Amerika å være store.
EP er kodenavnet for en ny serie stempelmotorer med fire sylindre på rekke som utvikles av BMW og PSA Peugeot Citroën i samarbeid.
Citroën gikk konkurs i 1974, og den 23. mai 1975 bestemte den nye styringsgruppen, PSA Peugeot Citroën, at Maserati også var konkurs.
Vauxhall Motors (bedre kjent som Vauxhall) er et britisk bilmerke eid av Opel Automobile GmbH som igjen er eid av franske Groupe PSA.
PSA har allerede begynt å bruke Prince-motorene fremfor sin TU-serie, og Peugeot 207 er den første bilen med Prince-motor under panseret.
Motorens komponenter produseres av PSA ved deres fabrikk i Douvrin, Frankrike, mens MINI-motorene produseres i Birmingham, Storbritannia.
Plattformen er den samme som den som benyttes på Citroën C5, og produksjonen foregår på PSA Peugeot Citroëns fabrikk i Rennes i Bretagne.
Selskapet har i flere år hatt et samarbeid med franske PSA Peugeot Citroën og produserer en rekke modeller av Peugeot på lisens fra firmaet.
I 1979 kjøpte PSA opp Chrysler Europe for én milliard amerikanske dollar, noe som sørget for store tap for selskapet i årene mellom 1980 og 1985.
Versjoner inkluderer «Aero Boero 180 RV», med ekstra rekkevidde, treningsflyet «Aero Boero 180 PSA» og «Aero Boero 180 RVR», som er et trekkfly for glidefly.
Fra 2014 er DS Automobiles skilt ut som egen del av Groupe PSA som er morselskapet til Citroën og bilmodellene heter da bare "DS3", "DS4" og "DS5" uten Citroën.
PSA arbeider aktivt med å ekspandere til nye markeder, spesielt i utviklingsland, noe som har ført til store investeringer og partnerskap i Sør-Amerika, Iran og Kina.
Den bygges i Sochaux i Frankrike og i Walvis Bay i Namibia sammen med 3008.Groupe PSA will assemble OPEL and PEUGEOT vehicles in Namibia in 2018, pressemelding fra PSA den 12. mars 2018.
Det finnes også en rekke definerte tumormarkører som gjør at forekomsten av en svulst kan påvises gjennom en enkel blodprøve, for eksempel PSA (prostataspesifikt antigen) for prostatakreft.
Denne avtalen går ut på at PSA importerer Citroën C4 Aircross og Peugeot 4008 for salg i Europa, to modeller som er basert på Mitsubishi ASX og produseres ved Mitsubishis fabrikk i Okazaki, Japan.
BMW bruker denne motoren i sin BMW MINI, men vil erstatte motoren med den nye Prince-motoren utviklet i et samarbeid med PSA Peugeot Citroën nå som Chrysler er en del av BMWs erkerival DaimlerChrysler.
Prostatakreft oppdages vanligvis gjennom en undersøkelse av kroppen og en blodtest hvor man undersøker spesielt mot prostatakreft, blant annet ved å måle nivået av prostataspesifikt antigen (PSA) i serum.
Dette førte i første omgang til at Peugeot SA kjøpte 38.2% av aksjene i 1974, før de i 1976 økte eierskapet til 88.95% og dannet PSA (PSA er en forkortelse for Peugeot Société Anonyme) som senere ble endret til PSA Peugeot Citroën.
En moderat økning av PSA, som tolkes som mulig kreftsykdom, har ofte forårsaket inngrep for eventuell kreftsykdom på mange pasienter som senere viste seg ikke å ha kreftsykdom, men som fikk betydelige vannlatningsplager av inngrepene.
Production Sharing Agreement (PSA) ) er en avtaleform innen et regime for petroleumsbeskatning som innebærer at oljeselskapene betaler alle utgifter for leting, utbygging, produksjon og drift og får betalt i form av en gitt andel av produsert volum petroleum til å dekke utgiftene.
Det betyr at hvis en motor ifølge instruksjonsboken skal ha olje med den nå utgåtte spesifikasjonen GF-4, kan denne motoren også bruke olje med spesifikasjonen GF-5.Mange europeiske bilfabrikanter som Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, General Motors, Ford og PSA Peugeot Citroën har sine egne standarder for motorolje.