QUINE

Setninger med ordet quine


Maria Sop Quine.
Filmen ble produsert av Quine og George Axelrod.
Hector Quine gitarspill og Edvin Roxburgh komposisjon.
Quine spilte to kamper og scoret ett mål i turneringen.
Richard Edgar Quine (født 16. august 1934) er en mansk politiker.
Han var assistent for Arne Næss og studerte under W. V. O. Quine.
Quine vant en olympisk sølvmedalje i landhockey under Sommer-OL 1968 i Mexico by.
Willard Van Orman Quine brukte mange av radikale atferdskaps ideer i sin studie av kunnskap og språk.
Hammer deltok på Growing Up in Public (1980) og Quine på The Blue Mask (1982) og Legendary Hearts (1983).
Tidlig på 1980-tallet arbeidet Reed med en rekke innovative gitarister, inkludert Chuck Hammer og Robert Quine.
W. V. Quine anvendte en variasjon av behaviorisme, påvirket av noen av Skinners ideer, i sett eget arbeid om språk.
Quine (født 3. januar 1941 i Brisbane), australsk landhockeyspiller som deltok i de olympiske leker 1968 i Mexico by.
Når Paris bobler (originaltittel Paris When It Sizzles) er en amerikansk romantisk komedie fra 1964, regissert av Richard Quine.
Quine er leder for det politiske partiet Alliance for Progressive Government og har vært viseformann i Kiare as Feed siden 2002.
Duhem og Quine har benektet denne muligheten, fordi det alltid er uendelig mange hypoteser som er forenlig med et gitt testresultat.
Hun var en av de første kvinnene som tok magistergrad i filosofi, i 1969, på en avhandling om Quine og logikkens grunnlagsproblemer.
Om Whitehead som matematiker og logiker, se Grattan-Guinness (2000, 2002), og Quines kapittel i Schilpp (1941), opptrykket i Quine (1995).
Willard Van Orman Quine hadde en holistisk tilnærming, og kritiserte begrepet analyse, som han hevdet logisk sett var en sirkeldefinisjon.
I 1936 emigrerte han med assistanse fra Charles W. Morris og Willard Van Orman Quine til USA, der han først underviste ved University of Chicago.
Quine var en sterk motstander av Tynwalds beslutning om å avkriminalisere homoseksuelle handlinger i 1991, etter press fra den britiske regjeringen.
Bartley, som opprinnelig hadde planer om å bli prest, men mistet troen underveis, studerte filosofi hos Willard Van Orman Quine ved Harvard University.
Whitehead overvåket doktoravhandlingene til Bertrand Russell og Willard Van Orman Quine, og således påvirket logikk og bortimot all senere analytisk filosofi.
Willard van Orman Quine (født 25. juni 1908, død 25. desember 2000) var en amerikansk filosof, matematiker og logiker, professor ved Harvard University fra 1948.
Den siste Manx Airlines flight (JE 818) Birmingham Internasjonale til Ronaldsway) ble fløyet av den Manx-fødte pilot, kaptein Paul Quine som hadde kommando over ATP G-MANB som landet på Ronaldsway lørdag 31. august 2002.