SEILKRETS

Setninger med ordet seilkrets


Foreningen er tilknyttet Vest-Agder Seilkrets i Norges Seilforbund.
Oslo og Akershus Seilkrets (stiftet 13. april 1977) er én av kretsene i Norges Seilforbund.
Seilforeningen er tilknyttet og underlagt Norges Seilforbund gjennom Oslo og Akershus Seilkrets.
Østfold Seilkrets er én av kretsene i Norges Seilforbund, den består av syv seilforeninger i Østfold.
Seilforeningen arrangerer regatta i sommerhalvåret og er underlagt Norges Seilforbund gjennom Vest-Agder Seilkrets.
Telemark Seilkrets var én av kretsene i Norges Seilforbund til 1. januar 2016, og besto av tre seilforeninger i Telemark.
Horten Seilforening (stiftet 8. oktober 1965) er en seilforening i Horten, som er tilknyttet Vestfold Seilkrets og Norges Seilforbund.
Vest-Agder Seilkrets er én av kretsene i Norges Seilforbund og består av seks seilforeninger i Vest-Agder, samt to brettseilerklubber.
Aust-Agder Seilkrets (stiftet 19. november 1988) er én av kretsene i Norges Seilforbund og består av seks seilforeninger i Aust-Agder.
Klubben samarbeider bla. med Vestfold seilkrets om å arrangere cup-konkurranser for joller og med Kragerød seilforening om koggseilaser.
Åsgårdstrand Seilforening (stiftet i 1935) er en seilforening fra Åsgårdstrand, som er tilsluttet Vestfold Seilkrets og Norges Seilforbund.
Seilkretsen har et tett samarbeide med Telemark Seilkrets og en av Vestfold Cup-seilingene blir hvert år arrangert av Brevik Seilforening i Telemark.
Moss Seilforening (stiftet 4. juli 1960) er en seilforening fra Moss i Østfold, som er medlem av Norges Seilforbund gjennom Østfold Seilkrets og av Norges Idrettsforbund gjennom Østfold Idrettskrets.