SENIORFOTBALL

Setninger med ordet seniorfotball


Han spilte seniorfotball for elleve forskjellige klubber.
Han fikk sin første erfaring med seniorfotball i 1984/85-sesongen.
Foran 2006-sesongen gikk VSF over fra juniorfotball til seniorfotball.
Han spilte for første gang seniorfotball i en treningskamp mot Celtic i august 2004.
Indrefjord IL startet opp med seniorfotball i 2013 i 5.divsjon etter mange års fravær.
Han vokste opp i Molde og vant 2 junior-NM med der han spilte seniorfotball fra 1995.
A lyga (på norsk «A Ligaen») er det øverste divisjonen i profesjonell seniorfotball i Litauen.
Terje Martinsen spilte seniorfotball i Årvoll IL fra 1977 og spilte der fram til overgangen til Skeid i 1981.
På Orkanger er det miljøet rundt Glimt og sterke Orkangerpatrioter som kjemper sterkest for seniorfotball under Orkanger IF.
Etter gjennombruddet til seniorfotball hos Aston Villa fikk Dorigo forespørsel om å spille VM-kvalifisering for hjemlandet .
Spor Toto Süper Lig, tidligere Turkcell Süper Lig av sponsorhensyn) er det øverste nivået i profesjonell seniorfotball i Tyrkia.
Han var for første gang involvert i seniorfotball, da han den 6. januar 2007 satt på benken i FA-cup-oppgjøret mot Birmingham City.
Sesongen 2005 var preget av at et sterkt årskull som var klare for seniorfotball, og et ungt og hurtig Ottestad-lag havnet på 9.-plass.
Veton debuterte i seniorfotball for Egersunds IK høsten 2009, og spilte i alt 21 A-kamper for EIK før han gikk til Viking sommeren 2010.
Idrettslag (stiftet 15. juni 1919) er et norsk idrettslag, som holder til utenfor Drammen og er mest kjent for seniorfotball i 6. divisjon.
Han spilte seniorfotball for Sykkylven i tredjedivisjon i to år, før han ble kjøpt av Molde FK i 1995, og fikk sin debut i Eliteserien samme år.
Klubben hadde sitt utspring i gutteklubben Odd, Risøy, men kunne ikke bruke dette navnet i seniorfotball, da Odds Ballklubb fra Skien alt var kjent under dette navnet.
Besøkt 3. november 2016.) var en norsk fotballspiller som spilte én kamp i Tippeligaen for Tromsø IL, og også spilte seniorfotball for Tromsdalen UIL og Lyn Toppfotball.
Cecilie Pedersen, som ikke hadde spilt seniorfotball på høyere nivå enn 2. divisjon, var med i troppen, og fikk en så avgjørende rolle at hun vant Gullballen under fotballgallaen 2009.