TERMINLISTE

Setninger med ordet terminliste


Årbok og Terminliste 1991.
Patriots' terminliste ble annonsert 19. april.
Broncos' terminliste for ble annonsert 17. april.
Ravens' terminliste for 2018 ble annonsert 19. april.
OppsummeringPatriots' terminliste ble annonsert 19. april.
Bears' terminliste for seriespill ble sluppet 17. april 2019.
NFLs terminliste for seriespill blir satt opp ifølge en formel.
Motstandere og terminliste for Bears ble offentliggjort 9. april.
OppsummeringRavens' terminliste for 2018 ble annonsert 19. april.
Falcons terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 9. april.
Motstandere og terminliste for Giants ble offentliggjort 9. april.
OppsummeringDolphins' terminliste for 2018 ble annonsert 19. april.
Vikings' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonserte 9. april.
Det er gjort et forsøk på dette ved en «terminliste» på diskusjonssiden.
Titans Nissan StadiumBears' terminliste for -sesongen ble annonsert 7. mai.
Steelers annonserte sin terminliste sammen med resten av NFL den 17. april.
OppsummeringVikings' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonserte 9. april.
Bills' motstandere og terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 11. april 2018.
Da sesongens terminliste ble utgitt 17. april annonserte ligaen lørdagskamper i uke 16.
Manny WilkinsPackers' motstandere og terminliste for sesongoppkjøring ble annonsert i våren 2019.
Konkurranse fra den nye ligaen tvingte NFL til å utvide og etablere sin egen fjorten uker lange terminliste i .
Bears' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Lions' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Ravens' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Giants' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Vikings' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Raiders' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Seahawks' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Dolphins' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
ColoradoFalcons' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Oppsummering 4 at Carolina Panthers T 19–25 3–1 Bank of America Stadium OppsummeringSteelers annonserte sin terminliste sammen med resten av NFL den 17. april.
Seattle SeahawksPackers' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Istedenfor en tradisjonell terminliste hvor de spilte to kamper mot divisjonsmotstanderne spilte Buccaneers mot hvert lag i sin conference én gang, samt Seahawks.
Etter at renovasjonene, som kostet $185 millioner, var ferdig på Superdome slapp Saints sin terminliste for året 6. april, med alle hjemmekampene i sitt eget stadion.
Jets' terminliste, som ble annonsert 17. april, resulterte i at laget ikke spilte kamper utenfor Eastern Time i -sesongen, hverken i sesongoppkjøringen eller seriespillet.
I spillerstallen ved sesongstartTitans' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
I de tidligere årene etter hadde ikke NFL en forhåndsbestemt terminliste, og lag spilte mellom 8 og 16 kamper i sesongen, ofte mot uavhengige profesjonelle, college- eller amatørlag.
American Bowl telte som en femte sesongoppkjøringskamp og ble spilt samme helg som Pro Football Hall of Fame Game, og hadde ingen effekt på lagenes terminliste for sesongoppkjøringen.
Ellers tar kretsen seg av vanlige oppgaver som samordning av kretsens terminliste, initiativ til kretsmesterskap og arrangement av kurs på kretsnivå ifølge Norges Seilforbunds kursplaner.
American Football League begynte å spille i 1960 og introduserte en balansert terminliste med 14 kamper per lag utspilt over 15 uker hvor hvert av lagene spilte to ganger mot de andre syv lagene og hadde én bye-uke.
Philadelphia Eagles S 6–0 2–2 MetLife Stadium OppsummeringJets' terminliste, som ble annonsert 17. april, resulterte i at laget ikke spilte kamper utenfor Eastern Time i -sesongen, hverken i sesongoppkjøringen eller seriespillet.
Panthers tangerte fjorårets sesongresultat på 5–11 etter et tap mot New Orleans Saints i uke 17.Panthers' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Det ble også første sesong hvor de ikke spilte i en Monday Night Football-kamp i seriespillet siden 1999.Lagets terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Å trene IGP er svært ressurskrevende, og krever at man har tilgang til ett treningsmiljø gjennom sin lokale hundeklubb som skal være tilknyttet NKK.Alle IGP prøver i Norge gjøres i regi av NKK og publiseres på deres terminliste, og arrangeres av raseklubber eller lokale hundeklubber.
DeMarcus Walker baklegg, uke 2 injured reserve, uke 2–6 OT Elijah Wilkinson tretthetsbrudd i leggen, uke 3 injured reserve, uke 4–10 Broncos' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Etter å ha startet 6–2, inkludert en 24–20 comebackseier over New England Patriots i en kamp som ble sammenlignet med Super Bowl XLII, gikk Giants en tung terminliste i møte, med kamper mot San Francisco 49ers, New Orleans Saints og Green Bay Packers, som alle eventuelt vant sine divisjoner.
Med et nederlag mot Chicago Bears i uke 14 var det ikke lenger mulig for Texans å nå sluttspillet, og 2020-sesongen ble lagets første tapende sesong siden 2017.Texans' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.
Dette er et resultat av NFLs terminliste hvor åpningskampen blir avholdt like etter Labor Day (første mandag i september), fulgt av et seriespill som varer i 17 uker (hvor lagene spiller 16 kamper hver og har én bye-uke), fulgt av et sluttspill bestående av tre runder og deretter Super Bowl, to uker etter Conference Championship-kampene.
Ett av forslagene for å utvide til 17. eller 18. kamper er at laget spiller minst en kamp i utlandet hvert år En annen idé, fra eieren av Houston Texans Bob McNair, var å flytte tradisjonelle regionale rivaliseringer som for tiden spilles i sesongoppkjøringen (som for eksempel Governor's Cup) til en permanent, årlig plass i NFLs terminliste.
Etter tapet mot Indianapolis Colts i uke 17 ble Jaguars det fjerde laget i NFLs historie (og andre siden utvidelsen til 16 kamper) til å vinne i sesongåpningen og tape i sesongavslutningen; de eneste andre lagene var Philadelphia Eagles i 1936, Pittsburgh Steelers i 1969 og Carolina Panthers i 2001.Jaguars' terminliste for sesongoppkjøringen ble annonsert 7. mai, men ble senere kansellert av sikkerhetshensyn på grunn av koronaviruspandemien.